Nume:
Cabinet Individual de Psihologie Petrariu Adrian
Telefon:
0741 243 486
Adresa:
Botosani, Str. Stefan Luchian, Nr.10, Sc. F, Ap. 2 Jud.Botosani

Cabinet Individual de Psihologie Petrariu Adrian
Cabinete Psihiatrie

Psihoterapie individuala, Psihoterapie de cuplu, Psihoterapie de familie, Psihoterapie de grup, Psihiatrie, Cabinet psihiatru, Cabinet psihiatrie,Psiholog, psihiatru si psihoterapeut, Tulburari afective (depresie unipolara, tulburare afectiva bipolara, depresie recurenta, depresie prenatala si postnatala), Sindrom de stress post-traumatic, Anxietate, Tulburari alimentare, Dependente, Tulburari somatoforme, Demente si tulburari de memorie, Tulburari de comportament la copil si adolescent, Tulburari de personalitate, Tulburari obsesiv-compulsive, Tulburari sexuale,Tulburari psihotice.

Detalii

Cabinetul Individual Petrariu Adrian este cabinet privat profesionist, dedicat furnizarii serviciilor de psihologie, consiliere psihologica si psihoterapie  la cele mai inalte standarde etice. Stand de vorba cu un psihoterapeut sau consilier psihologic puteti determina o schimbare pozitiva  ce poate genera un sentiment  de bunastare psihologica. In cabinetul nostru, profesionalismul si determinarea, ofera un mediu care va permite sa va exprimati deschis, respectand principiul confidentialitatii, respectului reciproc si al neculpabilitatii cu privire la problemele tulburatoare. Psihoterapeutul dispune de o teorie privind functionarea psihicului uman si geneza tulburarilor psihice, teorie pe care isi bazeaza tehnicile de intrajutorare. Uneori e vorba de un amestec de teorii, nu intotdeauna clar explicitate, intalnirile avand  loc in ceea ce se numeste cadru terapeutic: adica, au loc intotdeauna in acelasi loc (dar nu in public sau la domiciul clientului), in aceeasi zi a saptamanii si la aceeasi ora. Practica psihoterapiei consta din aplicarea unui tratament inteligibil, deliberat si planificat, pe baza unei instruiri generale si specifice, asupra tulburarilor aparute in comportamentul si starile apartinand starii de boala, datorate cauzelor psiho-sociale sau celor psihosomatice, prin mijloace si metode stiintifice, psihoterapeutice si nonmedicale/chimice, in interactiunea dintre una sau mai multe persoane aflate in tratament si unul sau mai multi psihoterapeuti, avand drept obiectiv eliminarea atitudinilor pertubatoare ale schimbarii si promovarea unui proces de maturizare, dezvoltare si sanatate la persoana tratata.
Consilierea se concentreaza pe aspecte privind autocunoasterea si dezvoltarea optima a resurselor proprii. Se adreseaza in special persoanelor sanatoase aflate in dificultate sau celor care vor sa-si imbunatateasca relatiile cu ceilalti. Psihologul il ajuta pe client sa controleze o situatie de criza si il asista in gasirea unei solutii la problema cu care se confrunta. De regula, presupune un numar mai redus de sedinte fata de psihoterapie si abordeaza tulburari mai putin severe.

Servicii

- diagnostic si evaluare clinica;
- optimizare si dezvoltare personala;
- consiliere si terapie suportiva;
- terapie standard de relaxare si sugestie;
- examinari psihologice pentru permis port-arma;
- examinari psihologice pentru vanatori si angajati in servicii de paza si protectie.

Coaching si dezvoltare personala:
- Autocunoastere si accesarea potentialului interior;
- Dezvoltarea abilitatilor de comunicare.
Psihoterapie individuala:
- Anxietate, atacuri de panica, fobii;
- Dependenta de droguri/medicamente;
- Dependenta de jocuri de noroc;
- Depresie;
- Dificultati de comunicare, relationare, adaptare;
- Dificultati in luarea deciziilor;
- Experiente traumatice;
- Managementul conflictului;
- Managementul stresului la locul de muncă;
- Obezitate;
- Pierderea unei persoane dragi, divort, separare, doliu;
- Retragere din viata sociala;
- Stima de sine scazuta, devalorizare;
- Tulburări ale somnului (insomnii, cosmaruri, somn agitat);
- Tulburari alimentare.
Consiliere si informare pentru parinti:
- Consiliere privind educatia si comportamentul fata de copil;
- Training-ul parintilor cu copii dificili.
Evaluare psihologica si psihodiagnostic:
- Aviz psihologic pentru port arma;
- Evaluarea afectiva / emotionala;
- Evaluarea cognitiva;
- Evaluarea comportamentala;
- Evaluarea dezvoltarii psihologice;
- Evaluarea gradului de discernamant;
- Evaluarea mecanismelor de adaptare / aparare;
- Evaluarea personalitatii.

© 2015 Copyright by cabinete-psihiatrie.ro